Mylan: partner in zorg

Mylan is gespecialiseerd in dermatologie en allergische rhinitis. 

Dit zijn mogelijk interessante onderwerpen om te bespreken op uw FTO, omdat recent de NHG standaarden “Verdachte huidafwijkingen” en “Acne” zijn bijgewerkt. 

Wat allergische rinitis (‘hooikoorts’) betreft, hier heeft 25-30% van de Nederlanders last van, maar veel te weinig mensen zoeken hulp bij een huisarts of apotheek. Dit heeft belangrijke gevolgen voor werk- en schoolprestaties, zie ook mijnluchtwegallergie.nl.

Bent u geïnteresseerd om deze onderwerpen in 2018 op uw FTO te bespreken?  

Mylan kan op verschillende manieren ondersteuning bieden: 

  • Een kant en klare presentatie geven
  • Een kant en klare presentatie aanleveren die u kunt gebruiken
  • Een presentatie mogelijk maken door een specialist
  • Ideeën voor onderwerpen aandragen

Vul hieronder uw contactgegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

*De informatie over onder andere het lesprogramma wordt op ons online platform Mylan Connects verstrekt. Indien u heeft aangegeven informatie te willen ontvangen, geeft u hiermee toestemming aan Meda Pharma B.V. (een Mylan organisatie) om u per e-mail te mogen benaderen.

De ingevulde persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het aanmaken van een gratis account voor Mylan Connects. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Indien u al een Mylan Connects account heeft, is deze informatie niet voor u van toepassing. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.