Mylan: partner in zorg

Het is onze missie om 7 miljard mensen toegang te geven tot kwaliteitsvolle geneesmiddelen. Maar toegang is meer dan enkel bevoorrading van apotheken. Mylan wil graag uw partner zijn en samen met u de gezondheidszorg verbeteren.

Wij bieden daarom klinische lessen aan voor het apotheekteam, welke kosteloos kunnen worden aangevraagd via ons online platform Mylan Connects.

Op Mylan Connects vindt u nieuws, artikelen, interviews en achtergronden specifiek uit uw vakgebied. Beroepsbeoefenaren en zorgprofessionals delen er hun kennis en ervaringen. Daarnaast kunt u er (geaccrediteerde) nascholingen volgen en materialen aanvragen.

Klinische les Anafylaxie​
Deze vindt plaats bij u in de apotheek en duurt circa 30 minuten. In de klinische les wordt aandacht besteed aan:

  • Epidemiologie en pathofysiologie
  • Behandeling
  • Productprofiel
  • Casuïstiek
  • Patiëntinstructie EpiPen®
  • De rol van de apotheek

Inschrijven
Wilt u een afspraak maken voor de klinische les Anafylaxie? Vul  dan hier uw gegevens in:

*De informatie over onder andere het lesprogramma wordt op ons online platform Mylan Connects verstrekt. Indien u heeft aangegeven informatie te willen ontvangen, geeft u hiermee toestemming aan Meda Pharma B.V. (een Mylan organisatie) om u per e-mail te mogen benaderen.

De ingevulde persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het aanmaken van een gratis account voor Mylan Connects. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Indien u al een Mylan Connects account heeft, is deze informatie niet voor u van toepassing. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.