Aanmeldformulier ontbijtsessie 13 maart KNMP Voorjaarscongres 2018

Leuk dat u zich wilt aanmelden voor de ontbijtsessie!

Recent is de NHG-standaard ‘Acne’ bijgewerkt en is er een nieuwe NHG-standaard ‘Verdachte huidafwijkingen’ verschenen.

Michelle Sprockel (dermatoloog in het Waterlandziekenhuis) praat u tijdens de sessie bij over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot huidaandoeningen en bijbehorende therapieën.
Deze sessie duurt van 08:30-09:30 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door Mylan. De ontbijtsessie vindt plaats in het Beatrix Theater te Utrecht in de ruimte Samsung Lounge.
Accreditatie wordt aangevraagd bij de KNMP.
 

Daarnaast gaan wij op onze stand graag met u in gesprek hoe Mylan u kan ondersteunen als partner in zorg.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De definitieve aanmelding vindt plaats op volgorde van inschrijving.

 

* Dit is een verplicht veld van het formulier.

Door invulling van dit formulier geeft u toestemming aan Mylan om u per e-mail op de hoogte te houden van relevant nieuws via Mylan Connects, de informatieportal van Mylan voor medisch professionals. De ingevulde persoonsgegevens worden gebruikt voor het aanmaken van een gratis account voor Mylan Connects. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Niet volledig ingevulde en/of niet ondertekende formulieren worden niet in behandeling genomen. Indien u al een Mylan Connects account heeft, is deze informatie niet voor u van toepassing.